Elektrostimulatie

U bent niet langer machteloos in uw strijd tegen overmatig zweten. Of u nu last heeft van zweetvoeten, zweethanden of overmatig zwetende oksels, elektrostimulatie is de oplossing. Dit is een zeer doeltreffende behandeling, nagenoeg zonder bijwerkingen. Recente studies geven een successcore aan van meer dan 80%.

De behandeling wordt uitgevoerd in de vorm van hand- en voetbaden, terwijl voor een behandeling van de oksels, het gezicht of de nek/rug gebruik wordt gemaakt van speciale sponsapplicators. Daarbij stroomt een zwakke gelijk- of wisselstroom door de hand- of voetbaden of de sponsapplicators. De stroomsterkte kan individueel worden aangepast en is ingesteld met een maximumwaarde. Elektrosimulatie is absoluut ongevaarlijk en bij een juiste uitvoering pijnloos en zonder bijwerkingen. Wij werken met de ‘Schweiß Killer’. Met de zorgvuldig gegenereerde impulsen vermindert dit apparaat de overmatige productie van de zweetklieren. Het apparaat is ontwikkeld op basis van erkende conventionele medische interventies. De methode van toepassing wordt duidelijk gemaakt in een overzichtelijke applicatie brochure. De schalen van de koffer waarin de Schweiß Killer wordt geleverd, worden tevens gebruikt als waterbakken. Spons elektroden horen tot de standaarduitrusting. Iontoforese

Elektrosimulatie wordt toegepast bij overmatig zweten. Meer informatie over deze aandoening:

Overmatig zweten
Elektrostimulatie is een langdurige behandeling die u grotendeels zelf thuis kunt uitvoeren. Tijdens een consult bij een van onze praktijken legt onze huidtherapeut u uit hoe het apparaat te gebruiken. Vervolgens krijgt u het apparaat 4-6 weken in bruikleen (u betaald hiervoor €50,- borg). Thuis past u de therapie 4 x 15 minuten per week toe. Na deze periode moet de zweetafscheiding tot een normaal niveau zijn teruggebracht.  

Elke behandeling start bij ons met een intakegesprek waarbij we uw aandoening analyseren en samen een behandelplan opstellen.

Intake en uitleg gebruik elektrosimulatie apparaat € 50,00
Borg apparaat voor thuisgebruik € 50,00
Apparaat (bij aanschaf) € 399,00

Wanneer u besluit het apparaat na de standaardbehandeling bij ons aan te schaffen dan krijgt u de borgkosten van € 50,00 vanzelfsprekend terug (u betaalt dan dus nog het verschil, te weten €349,00). Deze behandeling wordt normaal gesproken niet vergoed door een zorgverzekeraar. U kunt hiernaar het beste informeren bij uw zorgverzekeraar.

Wilt u een afspraak maken voor coagulatie of meer weten over deze behandeling, neem dan contact met ons op:

  • 0475-332768
  • info@rpns.nl