Acnetherapie

Acne kan op verschillende plaatsen voorkomen, zoals in het gezicht, op de rug en op de borst. Onze behandeling is er vooral op gericht de huid te reinigen en de aanwezige mee-eters en puistjes te verwijderden en het ontstaan van nieuwe zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij behandelen alle vormen van acne en acnelittekens, vaak met een combinatie van deze methoden:

  • Handmatige reiniging van de huid
  • Oppervlakkige reiniging van de huid
  • Dieptereiniging van de huid
  • Masker
  • Indien nodig peeling
  • Microneedling
  • Adviezen en zelfmanagement

Wanneer de huid het nodig heeft, werken wij samen met een dermatoloog. Ook is het mogelijk dat er een verwijzing komt vanuit een dermatoloog.

Acnetherapie Meer informatie over acne:
Acne
Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats met een van onze huidtherapeuten. Tijdens dit intakegesprek beoordelen we uw huid en stellen we een behandelplan op. Voor een effectieve behandeling van de acne is het van belang dat u thuis uw huid behandelt met de juiste producten die afgestemd zijn op de behandeling. Tijdens het intakegesprek informeren we u hier uitgebreid over. De behandeling bestaat uit een oppervlakte- en een dieptereiniging van de huid. De mee-eters en puistjes worden, indien nodig, aangeprikt waardoor de inhoud verwijderd wordt zonder de huid daarbij te beschadigen. Na de dieptereiniging wordt er een masker aangebracht, afgestemd op het type huid. Tot slot wordt aansluitend een verzorgend product aangebracht.

Elke behandeling start bij ons met een intakegesprek waarbij we uw aandoening analyseren en samen een behandelplan opstellen. Het is mogelijk om het intakegesprek en de eerste behandeling te combineren.

Intake (30 minuten) € 15,00
Intake en eerste basisbehandeling acnetherapie (45 minuten) € 40,00
Elke volgende basisbehandeling acnetherapie (30 minuten) € 33,00
Peeling diepe behandeling (vanaf) € 50,00
Microneedling € 100,00

Sommige behandelindicaties komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar, uit de aanvullende verzekering. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of hiernaar informeren bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van uw huisarts of specialist kan nodig zijn.

Wilt u een afspraak maken voor acnetherapie of meer weten over deze behandeling, neem dan contact met ons op:

  • 0475-332768
  • info@rpns.nl